Ivy Studio

En plats för alla

Välkommen upp

Träningsglädje & gemenskap

Vårt mål är att Du ska känna dig trygg och sedd när du tränar hos oss. Du kommer mötas av erfarna instruktörer och härlig personal som hjälper dig komma till rätta. Vi ser fram emot att se dig!

OBS! Du måste ha en kod för att kunna komma in i huset. Om du bokat en klass ska du ha fått den i bekräftelsemailet.

Personligt & mysigt

En ljus härlig studio

I vår studio finns en träningssal anpassad för vårt kursutbud. Salen har en intim atmosfär med stämningsbelysning och allt du kan tänkas behöva för att kunna utöva din träning.

- 10 st AntiGravity® Hammockar

- 9 st Pole stänger

- 4 st Aerial hoops

- Yogamattor och andra redskap

- Två stora spegelväggar

Omklädningsrum

Unisex

Vi har ett unisex-omklädningsrum med skåp och krokar där du kan hänga dina kläder. Runt hörnet finns också en toalett och duschrum där du kan byta om mer ostört om du skulle vilja.

Studioshoppen

Ivy studio äger en e-handel som tillgodoser vår svenska marknad med träningskläder inriktat på Aerial & Pole träning. Därför har vi också gjort en egen liten hörna i studion där du kan handla alla våra kläder live! Hur bra är inte det? Här kan du handla alltifrån träningskläder och tränings-tillbehör till energidrycker och bars. Vi har allt du behöver för ett optimalt träningspass! Kom ihåg att vi är en kontantfri studio. Det går bra att betala med swish eller kort.