Hurra! Det är dags att fira.

Är det dags för att planera möhippan eller ett event?

Då har du kommit helt rätt! Hos oss kan du boka ditt event och testa på Aerial acrobatics, aerial yoga, chair dance eller twerk. Vi lovar att vilken anledning ni än har, om det är en födelsedagsfest, möhippa eller bara ett härligt gäng som vill testa något nytt, kommer ni inte ångra er. Här kommer ni svettas, skratta och åka ifrån oss med ett minne för livet, ja en liten present får ni med er i form av ett fysiskt fotografi. Vi ser fram emot att se er!

Läs mer om upplägg under varje aktivitet nedan.

 

Winter price 20/9-30/4: 1700 kr 

Summer price 1/5-19/9: 2500 kr

Priset avser 60 minuter av aktiviteten ni valt vid bokning. 

Aerial acrobatics

Under denna klass kommer ni få testa på hur det är att vara en riktig akrobat! Ni kommer få testa på några av våra coolaste stående poser (i hammocken såklart) och i slutet, för de som vill, testar vi på att hänga upp och ner!

Denna klass är utformad för att alla ska kunna vara med, oavsett tidigare erfarenhet, eller ska vi säga, INGEN tidigare erfarenhet ;) Under tiden får ni ta massor av bilder för att visa upp och garanterat imponera på era vänner och familj!

Twerk

Twerk är en dansstil där du lär dig skaka rumpa (twerking) som sedan sätts ihop till en kick-ass koreografi. Det här är en klass med mycket ös och massor av girl power! Det är en hel del teknik i twerking och ett urval av dessa tekniker kommer ni få lära er under denna timma. ALLA kan twerka med lite träning, oavsett liten eller stor rumpa! 

Aerial yoga

Har ni haft eller ska ha massor av aktiviteter under dagen som är fysiskt krävande kan det vara skönt att ha en aktivitet som tar ner en på jorden och bara låter en njuta ett tag. Aerial yoga är en klass där vi utforskar olika yogaposer i och utanför hammocken. Det är en lugn och avslappnande klass där nuet är i fokus. Mer avslappning än såhär blir det inte.

Chair dance

En klass med full fart och mycket girl power. Passar perfekt för att liva upp eventet med! Vi övar in en koreografi tillsammans med er i fokus och stol som accessoar. En superrolig och energigivande aktivitet som inte bara kommer få er att svettas utan många skratt utlovas också. Koreografin är utformad så alla kan hänga med, oavsett erfarenhet. Vi anpassar nivån till gruppen helt enkelt.

Stohagsgatan 6B, Norrköping     Info@ivystudio.se

© 2020 by Ivy Studios AB