top of page

Hurra! Det är dags att fira.

löv.png
fodrad Circle
två_löv_stort_litet.png
fodrad Circle
eventbild 1.jpg
DSC09905.jpg

Är det dags för att planera möhippan eller ett event?

Då har du kommit helt rätt! Hos oss kan du boka ditt event och testa på Aerial acrobatics, Pole dance, aerial yoga, aerial hoop, chair dance eller twerk. Vi lovar att vilken anledning ni än har, om det är en födelsedagsfest, möhippa eller bara ett härligt gäng som vill testa något nytt, kommer ni inte ångra er. Här kommer ni svettas, skratta och åka ifrån oss med ett minne för livet, ja en liten present får ni med er i form av ett fysiskt fotografi. Vi ser fram emot att se er!

Läs mer om upplägg under varje aktivitet nedan.

 

Pris: 2-8 personer 2000 kr för hela gruppen därefter + 200 kr per person

Exempel: Ni är 10 deltagare. 2000kr (8 personer) + 400 kr (2 personer) = 2400kr

Priset avser 60 minuter av aktiviteten ni valt vid bokning.

Skriv vilken aktivitet du vill boka och ungefär hur många deltagare ni tror att ni blir. Skulle ni bli fler eller färre vid tillfället gör det inget, vi räknar ut det exakta priset på plats med prisexemplet ovan. Ni betalar med kort eller swish på plats.

Aerial acrobatics

Under denna klass kommer ni få testa på hur det är att vara en riktig akrobat! Ni kommer få testa på några av våra coolaste stående poser (i hammocken såklart) och i slutet, för de som vill, testar vi på att hänga upp och ner!

Denna klass är utformad för att alla ska kunna vara med, oavsett tidigare erfarenhet, eller ska vi säga, INGEN tidigare erfarenhet ;) Under tiden får ni ta massor av bilder för att visa upp och garanterat imponera på era vänner och familj!

Pole dance

Gillar ni att dansa? Då kan vi varmt rekommendera pole dance. En superrolig aktivitet där ni får lära er några härliga snurrar runt stången som vi sätter ihop med en koreografi. Vi har totalt 9 stänger, men är ni fler än 8 personer går det utmärkt att dela med en vän. Ingen tidigare erfarenhet av varken dans eller liknande träning behövs för att boka denna aktivitet. Kom som ni är och rock loss med oss!

Aerial hoop

Aerial Hoop utövas i en stålring som hänger från taket. Du har troligen sett aerial hoop många gånger i olika sammanhang som på cirkus, filmer och andra större arrangemang. Aerial hoop är superroligt att passar nybörjare som aldrig tränat i hela sitt liv men också dig som är lite mer vältränad. Om ni väljer hoop som aktivitet på erat event kommer ni få prova på att sitta, snurra och hänga i alla våra roligaste nybörjartrick och poser.

Chair dance

En klass med full fart och mycket girl power. Passar perfekt för att liva upp eventet med! Vi övar in en koreografi tillsammans med er i fokus och stol som accessoar. En superrolig och energigivande aktivitet som inte bara kommer få er att svettas utan många skratt utlovas också. Koreografin är utformad så alla kan hänga med, oavsett erfarenhet. Vi anpassar nivån till gruppen helt enkelt.

Twerk

Twerk är en dansstil där du lär dig skaka rumpa (twerking) som sedan sätts ihop till en kick-ass koreografi. Det här är en klass med mycket ös och massor av girl power! Det är en hel del teknik i twerking och ett urval av dessa tekniker kommer ni få lära er under denna timma. ALLA kan twerka med lite träning, oavsett liten eller stor rumpa!

Aerial yoga

Har ni haft eller ska ha massor av aktiviteter under dagen som är fysiskt krävande kan det vara skönt att ha en aktivitet som tar ner en på jorden och bara låter en njuta ett tag. Aerial yoga är en klass där vi utforskar olika yogaposer med en aerial hammock. Det är en lugn och avslappnande klass där nuet är i fokus. Vi har 10 hammockar så är ni fler rekommenderar vi någon av våra andra aktiviteter.

bottom of page