top of page

Bokningsvillkor

Innan du bokar läs våra bokningsvillkor

Kurser

Avbokningsregler: När du bokar en kurs hos oss reserverar vi en plats till just dig. Detta innebär att din bokning blir bindande och att vi inte kan betala tillbaka kursavgiften om du skulle få förhinder och inte kunna medverka på dina klasser.

Vid sjukdom eller skada: Skulle du mot all förmodan bli långvarigt sjuk eller skada dig under kursens gång och på så sätt missa många tillfällen kan vi hjälpa till med att frysa dina missade gånger med ett läkarintyg. Skulle du vilja ha tillbaka pengarna för dina klasser du missat kan du få tillbaka 50% av kursavgiften på de tillfällen du har kvar. Även här gäller läkarintyg för att kunna få pengarna tillbaka.

När instruktören blir sjuk: Vi åtar oss rätten att ställa in klasser utan återbetalning. Däremot ser vi till att det finns ett nytt tillfälle att ta igen den inställda klassen på en annan dag eller tid. 

 

När du bokar en kurs eller klass godkänner du dessa villkor.

Workshops

Avbokningsregler: När du bokar en workshop hos oss reserverar vi en plats till just dig. Detta innebär att din bokning blir bindande och att du blir betalningsskyldig om du inte dyker upp. Din plats är inte personlig så du kan alltid sälja din plats till någon annan så länge du säger till innan workshopen startar.

Vid sjukdom eller skada: Skulle du mot all förmodan bli sjuk eller skada dig och på så sätt inte kan medverka på workshopen kan du få en värdekod på summan att använda hos oss vid annat tillfälle så länge du i god tid meddelar oss.

När du bokar en workshop godkänner du dessa villkor.

 

 

Möhippor / Svensexor och andra event

Avbokningsregler: När du bokar ett event hos oss reserverar vi den tiden i studion just för er. Ni kan avboka ert event senast 48 timmar innan er reserverade tid. Om avbokning sker senare än 48 timmar innan avsedd tid tas en avgift på 25% ut då vi måste kunna betala vår personal som bokats in för att ta ert event. Skulle ni inte avboka eller dyka upp tas en avgift på 100% av eventets kostnad + en avbokningsavgift på 100 kr ut.

 

När du bokar ett event godkänner du dessa villkor.

Drop in- och prova på-klasser

Avbokningsregler: När du bokar en klass hos oss reserverar vi en plats till just dig. Du kan avboka din plats 48 timmar innan avsedd tid. Skulle du inte avboka eller dyka upp på angiven tid tas en avgift på 100% av kostnad + en avbokningsavgift på 100 kr ut.

När du bokar en drop in- eller prova på-klass godkänner du dessa villkor.

Betalningsmetoder

Kurser

- Betalkort (Du handlar alltid tryggt och säkert hos oss med ditt betalkort)
- Faktura - förskottsbetalning

- Wellnet (friskvårdsportal)

Event, shoppen i studion, klipp-kort med mer

- Betalkort (Vi tar ej emot kontanter)

- Swish
- Faktura (I enstaka fall kan vi ta betalt via faktura)

Bokningsvillkor event
Bokningsvillkor prova på

Personuppgifter

Vi bryr oss om din personliga integritet, så därför kommer vi alltid ta hand om dina personuppgifter på ett säkert sätt. Här kan du läsa om 3 saker som gör att vi behöver dina uppgifter:

1. För att kunna hantera dina bokningar och köp behöver vi behandla de här uppgifterna om dig;

  • Namn

  • Adress, telefonnummer och e-post

  • Personnummer

  • Betalningsinformation och betalningshistorik

  • Information om dina bokningar (t.ex. ordernummer, produkt, leveransadress och faktura)

 

2. E-post utskick
När du tackat ja till att få våra nyhetsbrev så behåller vi din e-post för att kunna skicka ut e-post till dig. Du bestämmer helt själv om du vill ha nyhetsbrevet eller inte och du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att höra av dig till oss.

 

3. Mail
Skickar du ett mail till oss så behåller vi:

- E-post

- Namn

- Och ditt meddelande du skriver till oss så vi kan gå tillbaka och se konversationen för både er och vår skull.

 

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev, blir medlem eller handlar på vår hemsida ger du ditt samtycke. Om du av någon anledning inte vill ta del av vår information eller vill begära alla dina användaruppgifter vi har om dig, tveka inte att kontakta oss.

Personuppgifter & Säkerhet

Personuppgifter
Betalningsmetod
bottom of page