top of page

Varför Ivy Studio

Ivy studios är en pole & aerial-studio i Norrköping med kurser i både AntiGravity yoga och Hammock akrobatik med mer. Vi öppnade dörrarna hösten 2020 på Stohagsgatan 6B.

Målet med Ivy är att expandera träningsutbudet i Norrköping med fokus på välmående och träningsglädje, någonstans alla kan komma och känna sig trygga och hitta gemenskap.

Aerial yoga var också något som inte fanns i Norrköping som vi visste många var intresserade av på grund av dess alla härliga och bra egenskaper. Något vi också visste inte fanns, eller åtminstone inte var lika tillgängligt, var akrobatik för vuxna nybörjare. Så det ville vi också skapa en möjlighet för. Där växte idén bakom Ivy fram, i en soffa i Norrköping.

Vi jobbar mycket med attityd och den mentala inställningen på våra klasser. Vi påminner alltid alla som kommer in till oss att släppa alla måste och krav på sig själv som man kanske själv byggt upp över dagen eller förväntningar som andra kanske har på dig. Hos oss vill vi att du bara kommer, helt villkorslöst, och tränar för att det är roligt, utan krav på prestation. Vi lämnar alla negativa tankar utanför dörren helt enkelt. För när du har öppnat upp för nya intryck utan fördomar kommer allt bli så mycket roligare och mer inspirerande!

Vi tränar i en lugn takt utan att det blir tråkigt. Vad betyder detta? Att vi inte blir nivåberoende och hela tiden försöker att eftersträva nästa nivå och glömmer bort varför vi egentligen tränar. På tex Aerial Acrobatics är kurserna nivå-baserade. Det innebär att det finns olika svårighetsgrader beroende på var du är i din utveckling just nu. Men, vi vill klargöra att det inte spelar någon roll vilken nivå du är på, sålänge du har roligt och blir inspirerad. Vi utvecklar vårat kursmaterial hela tiden och individanpassar så du som elev ska kunna stanna kvar på den nivå som passar dig bäst utan att det blir tråkigt. Vi hoppas och eftersträvar att du som elev ska stanna kvar på samma nivå minst 3 kursomgångar och ännu fler om du vill! Det är alltså ingen hets med att klättra i nivå.

Läs gärna mer på hemsidan om de kommande kurserna och vad vi kan göra för dig och din hälsa :)

bottom of page