top of page

Open play

Open play innebär att du får komma på utsatta tider i schemat och träna utan instruktör på det du lärt dig på klass. Ett tillfälle kostar 200kr men köper du ett klipp-kort får du ett mer förmånligt pris per träningstillfälle. Är du inte elev hos oss men har tränat eller tränar någon annanstans är du självklart välkommen på våra OP-pass genom att köpa ett OP-kort eller betala för en engångsträning. Läs mer om priser och hur OP-kort funkar längre ner på sidan.

IMG_8540_edited.jpg

Vem kan träna på OP?

Alla som lärt sig grunderna i respektive disciplin genom en introkurs eller liknande kan träna på våra open play tillfällen. Har du en vän som gärna vill prova på? Tips dem om våra Introkurser eller prova på-klasser istället. Är du inte elev hos oss men vill komma och träna ändå? Alla är välkomna till oss oavsett vilken studio du tränar på. Kostnad för en engångsträning är 200 kr. Vill du köpa fler gånger samtidigt har vi ett så kallat klippkortssystem 5 alt 10 gånger.

Om jag vill träna OP, hur går jag tillväga?

Det är superlätt att komma och träna hos oss på Open play. Om du kan grunderna är det bara kolla in schemat vilken tid som passar dig bäst och bokar in dig via hemsidan. Om du inte går en kurs hos oss eller vill köpa ett klippkort för att träna köper du ditt klipp-kort direkt i studion när du kommer. Anmäl alltid din ankomst till respektive personal som är på plats så vi kan registrera din ankomst.

Open play regler

För oss är det viktigt att alla ska känna sig välkomna oavsett om det är första gången i studion eller om du är en stammis. Vi hoppas att ni vill hjälpa till att hålla den mysiga och välkomnade stämningen genom att hälsa på varandra och hålla en god ton.

Här kan du läsa om vår Studio policy och OP regler.

DSC02513.jpg

Open play - klippkort

KOD: opkort

Pris: 5 kort 399 kr,10 kort 749 kr

Såhär funkar ditt klippkort

Du köper ditt klippkort vid första OP-tillfället direkt i studion innan du tränar, därför är det viktigt att du kommer lite tidigare vid första tillfället så vi hinner med att hjälpa dig. Du bokar alla dina pass via hemsidan med koden "opkort" som du skriver in i kupongkodsrutan och vid ankomst till passet visar du upp ditt klippkort i receptionen. Lättare än så blir det inte!

Villkor för OP-kort

Ditt kort är giltigt 6 månader från köpdatumet. Du betalar ditt kort vid första ankomst i receptionen med kort eller swish, ej kontanter. Du kan ge bort tillfällen till en kompis/ att ni delar på OP-kortet men den som tränar måste alltid kunna visa upp kortet på plats så vi får markera på kortet att hen har varit och tränat på op.

bottom of page