Open play

När du går en 8-veckors kurs hos oss har du som elev fri egenträning på vardagarna. Det innebär att du får komma på utsatta tider i schemat och träna utan instruktör på det du lärt dig på klass. Helgdagar kan du köpa ett klipp-kort för att kunna träna OP. Är du inte elev hos oss men har tränat eller tränar någon annanstans är du självklart välkommen på våra OP-pass med OP-kort. 

Open play-tider

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17

Vem kan träna på OP?

Alla som lärt sig grunderna i respektive disciplin genom en introkurs eller liknande kan träna på våra open play tillfällen. Är du elev hos oss tränar du gratis på vardagar på dessa tillfällen. Har du en vän som gärna vill prova på? Tips dem om våra Introkurser eller prova på-klasser. Är du inte elev hos oss men vill komma och träna ändå? Alla är välkomna till oss oavsett vilken studio du tränar på. Kostnad för en engångsträning är 200 kr. Vill du köpa fler gånger samtidigt har vi ett så kallat klippkortssystem 5 alt 10 gånger för endast 300 kr alt 600 kr.

Om jag vill träna OP, hur går jag tillväga?

Det är superlätt att komma och träna hos oss på Open play. Om du kan grunderna är det bara kolla in schemat vilken tid som passar dig bäst och bokar in dig via hemsidan. Om du inte går en kurs hos oss eller vill köpa ett klippkort för att träna på helger och röda dagar, köper du ditt klipp-kort direkt i studion när du kommer. Anmäl alltid din ankomst till respektive personal som är på plats så vi kan registrera din ankomst.

Open play regler

För oss är det viktigt att alla ska känna sig välkomna oavsett om det är första gången i studion eller om du är en stammis. Vi hoppas att ni vill hjälpa till att hålla den mysiga och välkomnade stämningen genom att hälsa på varandra och hålla en god ton.

Här kan du läsa om vår Studio policy och OP regler.

Hand hög med lycklig grupp