Open play

När du går en 8-veckors kurs hos oss har du som elev fri egenträning på vardagarna. Det innebär att du får komma på utsatta tider i schemat och träna utan instruktör på det du lärt dig på klass. Helgdagar kan du köpa ett klipp-kort för att få mer förmånligt pris per träningstillfälle. Är du inte elev hos oss men har tränat eller tränar någon annanstans är du självklart välkommen på våra OP-pass genom att köpa ett OP-kort eller betala för en engångsträning. Läs mer om priser och hur OP-kort funkar längre ner på sidan.

Open play-tider

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17

Vem kan träna på OP?

Alla som lärt sig grunderna i respektive disciplin genom en introkurs eller liknande kan träna på våra open play tillfällen. Är du elev hos oss tränar du gratis på vardagar på dessa tillfällen. Har du en vän som gärna vill prova på? Tips dem om våra Introkurser eller prova på-klasser. Är du inte elev hos oss men vill komma och träna ändå? Alla är välkomna till oss oavsett vilken studio du tränar på. Kostnad för en engångsträning är 200 kr. Vill du köpa fler gånger samtidigt har vi ett så kallat klippkortssystem 5 alt 10 gånger för endast 300 kr alt 600 kr.

Om jag vill träna OP, hur går jag tillväga?

Det är superlätt att komma och träna hos oss på Open play. Om du kan grunderna är det bara kolla in schemat vilken tid som passar dig bäst och bokar in dig via hemsidan. Om du inte går en kurs hos oss eller vill köpa ett klippkort för att träna på helger och röda dagar, köper du ditt klipp-kort direkt i studion när du kommer. Anmäl alltid din ankomst till respektive personal som är på plats så vi kan registrera din ankomst.

Open play regler

För oss är det viktigt att alla ska känna sig välkomna oavsett om det är första gången i studion eller om du är en stammis. Vi hoppas att ni vill hjälpa till att hålla den mysiga och välkomnade stämningen genom att hälsa på varandra och hålla en god ton.

Här kan du läsa om vår Studio policy och OP regler.

DSC02513.jpg

Open play - klippkort

KOD: opkort

Pris: 5 kort 300 kr,10 kort 600 kr

Såhär funkar ditt klippkort

Du köper ditt klippkort vid första OP-tillfället direkt i studion innan du tränar, därför är det viktigt att du kommer lite tidigare vid första tillfället så vi hinner med att hjälpa dig. Du bokar alla dina pass via hemsidan med koden "opkort" som du skriver in i kupongkodsrutan och vid ankomst till passet visar du upp ditt klippkort i receptionen. Lättare än så blir det inte!

Villkor för OP-kort

Ditt kort är giltigt 6 månader från köpdatumet. Du betalar ditt kort vid första ankomst i receptionen. Om du bokar en OP-tillfälle men inte dyker upp och/eller inte avbokar innan 3 timmar före tillfället kommer du bli betalningsskyldig för denna plats (kostnad 200 kr).