top of page

Drop in - klippkort

KOD: dropinkort

Klippkortet kan nyttjas på alla våra drop in-klasser som ligger ute på hemsidan. Det är inte säkert att alla kurser som finns i vårt utbud finns som drop in-tillfällen. Ett sånt exempel är Aerial Acrobatics i högre nivåer där du behöver ha förkunskaper för att kunna medverka. Kursutbudet kan komma att förändras under året vilket innebär att visa kurser kan komma att plockas bort och ersättas med andra roliga kurser och drop in-tider.

Pris: 5 kort 1050 kr,10 kort 2100 kr

Såhär funkar ditt klippkort

Du köper ditt klippkort vid första drop in-tillfället direkt i studion innan klass, därför är det viktigt att du kommer lite tidigare vid första tillfället så vi hinner med att hjälpa dig. Du bokar alla dina pass via hemsidan med koden "dropinkort" och vid ankomst till klasserna visar du upp ditt klippkort i receptionen. Lättare än så blir det inte!

Villkor för drop in-kort

Ditt kort är giltigt 6 månader från köpdatumet. Du betalar ditt kort vid första ankomst i receptionen. Om du bokar en drop in-klass men inte dyker upp och/eller inte avbokar innan 2 timmar före klass-start kommer du bli betalningsskyldig för denna plats (kostnad 250 kr).

bottom of page