top of page

Pole dance Norrköping

Härlig gemenskap

Alltid egen stång

Små grupper

Pole fitness eller Pole dance är en helt fantastisk träningsform på en vertikal stång. Här arbetar vi med olika trick och snurrar som vi sätter ihop till kombinationer och koreografier. Vi lovar dig ett superroligt träningspass med en härlig gemenskap.

Hos oss kan alla träna pole, nybörjare till avancerad!

 

Läs mer om olika nivåer längre ner.

DSC00597.jpg

Happiness

DSC00683.jpg

Community

Hoppa Dancer

For everybody

Multi language speakning instructors

modern Ballet

Dance is a big part
of our classes

Vad är pole dance?

Det är högst omtalat var egentligen pole dance kom i från från allra första början. Var det klubben eller härstammar pole dance som vi ser den idag från andra träningsformer? En sak är säker, och som vi alla är rörande överens om, det är en hel värld av magi och väldigt beroende framkallande, på ett bra sätt. ;) Pole dance kan vara lika kraftfullt som graciöst. Du väljer vilken inriktning du vill ha, vi hjälper dig på vägen.

Vad är pole dance bra för?

Förutom att det är en grym träningsform där du arbetar med varenda liten muskel i hela kroppen kommer du snabbt märka att ditt fokus på hur din kropp ser ut kommer ersätts med vad din kroppen klara av. Vi skulle påstå att pole dance ändrar vårat mindset till att uppskatta vår kropp precis som den är, vilket vi tycker är helt fantastiskt! Det är helt enkelt en träningsform där vi jobbar både fysiskt och psykiskt. Träningsglädjen står alltid i fokus på våra kurser. Kom på en prova på!

Vår inriktning

IVYs inriktning är pole Dance, det vill säga att dansen är en stor del av våra kurser. Vi övar inte bara trick utan dansar även varje klass på ett eller annat sätt för att jobba med linjer, uttryck, ingångar på stång och golv, för att skapa magi! På detta sätt jobbar du inte bara upp rå styrka utan får också en uthållighet som kommer vara guld värd på högre nivåer.

Något för alla

Vårt mål är att det ska finnas något för alla hos oss, därför utmanar vi hela tiden oss själva att hitta på nya riktningar och koncept för att förbättra vår verksamhet. Vi utbildar oss både internt och externt för att hålla hög standard och har en omättlig nyfikenhet och passion för pole dance.

Läs mer om IVYs mål och uppdrag här!

Nivåer

Pole dance Nybörjare

Nybörjarkursen kallas för fundamental steg 1. Här får du den bästa möjliga start på din poleresa. Detta är alltså en perfekt kurs att prova något helt nytt utan prestation eller förkunskaper.

Advanced

På denna nivå krävs det att du har en hel del styrka, flexibilitet och kroppskontroll. Vi jobbar vidare på många trick från Intermediate men lägger på deadlifts, drops och flipar. Dansen blir mer avancerad och en större uthållighet krävs.

Fundamental

Här börjar vi att jobba på styrka och kroppskontroll, två viktiga komponenter i pole dance. Ni får bland annat lära er trick som fireman, chopper och olika pole positioner från sit t.ex. layback.

I Fundamental ingår 2 steg.

Våra steg

Intro (prova på kurs)

Fundamental 1 & 2

Intermediate 1, 2 & 3

Advanced

Vi rekommenderar att du går alla steg minst 2-3 gånger.

Intermediate

Du har lärt dig grunden i pole dance och har tillräckligt med styrka och kroppskontroll för att gå vidare. Det är dags för lite svårare trick som butterfly, leg hang, superman och handspring.

I Intermediate ingår 3 steg.

Osäker på vilken nivå du ska boka?

Om det är första gången hos oss men du tränat förut, skicka iväg ett mail så ser vi till att du hamnar i rätt steg.

Läs mer om vad som krävs för varje steg när du bokar din kurs.

bottom of page