Pole dance

Want to know more? Sign up for our newsletter.

Intresseanmälan

Pole fitness eller Pole dance är en helt fantastisk träningsform på en vertikal stång. Här arbetar vi med olika trick och snurrar som vi sätter ihop till kombinationer och koreografier. Vi lovar dig ett superroligt träningspass med en härlig gemenskap.

Hos oss kan alla träna pole!

 

Gör en intresseanmälan för att inte missa kurssläppet och prova på-klasserna.

Instagram: IVYpoledance

English

Pole fitness or Pole dance is an absolutely fantastic form of training on a vertical pole. Here we work with different tricks and spins that we put together into combinations and choreographies. We promise you a super fun training session with alot of joy.

With us, everyone can train pole, regardless of previous experience.

 

Sign up to be the first to know about our coming courses!

Happiness

Community

Hoppa Dancer

For everybody

Professional instructors

modern Ballet

Dance is a big part of our classes

Vi söker Pole dance-instruktörer!

Är du en positiv, noggrann och en glädjespridare med stor passion för dans och tränar eller är nyfiken på pole dance?

Då tycker vi att du ska fortsätta läsa. Just nu söker IVY en eller flera instruktörer som vill vara med att utveckla IVYs kommande pole dance-kurser och koncept. Vi tror att du vill vara med och skapa en oslagbar stämning och gemenskap både utanför och i studion på olika sätt. Du är nyfiken, driven och tror på att man aldrig kan bli fullärd.

Som instruktör hos oss måste du kunna avsätta tid för dina kurser kvällstid men också månadsmöten och vara bredd på att jobba helger. Vi har också en gemensam träning 1 gång i veckan som är superviktig för att kunna behålla den härliga gemenskapen men där du också har en chans att bolla idéer eller förbereda för dina klasser. Vi söker någon som vill ta minst 2 klasser i veckan.

Hur ansöker jag till instruktör?

Skicka ett mail till oss på info@ivystudio.se och berätta om vem du är, dina tidigare erfarenheter och gärna din instagram eller någon annan social media så skickar vi mer information. Märk mailet med ANSÖKAN så återkommer vi inom ett par veckor.

Vi tror på dig! Ansök idag :D

Stohagsgatan 6B, Norrköping     Info@ivystudio.se

© 2020 by Ivy Studios AB