Valentine's workshops

Rosa 3D-hjärtor

Här kommer en superlyxig kväll för dig som vill ge sig själv lite extra kärlek inför alla hjärtans dag. 

 

Vi kommer börja med lite mingel! Det blir choklad, jordgubbar och bubbel, lämna bilen hemma ;), för att sedan kliva in i en värld av kärlek bara till oss själva. Vi börjar med känsloladdad pole contemporary för att sedan avsluta med en eldig heels koreografi med stång. Välj en av workshoparna eller gå på båda för att unna dig något extra såhär inför kärlekens dag.

Rosa 3D-hjärtor

Schema

Kl 15:30 Mingel och bubbel

Kl 15:45 Unrequited love 60 min

Kl 16:45 Mingel och bubbel

Kl 17:00 High on love 60 min

DSC06508.jpg

Unrequited love

Kl 15:45  - 60 min

Vi tar oss in i världen av obesvarad kärlek och fyller tomheten i hjärtat med underbar dans istället. Contemporary pole dance hämtar inspiration från jazz, balett och modern dans. Känslorna är vår bas och med rörelse får de liv! 

 

Förkunskaper: för att få ut så mycket som möjligt av denna workshop är det bra om du har avslutat pole dance steg 1 eller motsvarande på annan studio.

 

Klädsel: Knäskydd, strumpor och heltäckande kläder för ben och överkropp för bästa förutsättningen att röra er fritt. Ta även med kläder så ni kan kan ha grepp med benen på stången, typ shorts, hotpants eller liknande.

Instruktör Iza

DSC06532.jpg

High on love

Kl 17:00  - 60 min

Vi känner rytmen med hjälp av klacksparkar, höftrullningar och hårflippar. Ni väljer själva om ni känner er höga på kärlek och tar emot Amors pil eller om ni sliter ut den, bryter av den och slänger på avskeds-bålet. I denna workshop använder vi klackar för att förhöja känslan i koreografi men det går också bra att köra utan klackar.

 

Förkunskaper: för att få ut så mycket som möjligt av denna workshop är det bra om du har avslutat pole dance steg 1 eller motsvarande på annan studio.

 

Klädsel: Någonting du känner dig extra snygg och bekväm i. Knäskydd eller heltäckande på ben. Gärna klackar, men går lika bra barfota.

Instruktör Bea