AntiGravity® Yoga

Välkommen till en helt ny värld av rörelse! Oavsett om du är ung och frisk eller äldre och har problemområden så passar AntiGravity® yoga dig. Vi jobbar mestadels i luften i våra hammockar vilket tar bort vikt från leder och sträcker ut ryggraden utan påfrestning. Inga förkunskaper krävs för denna kurs.

fodrad Circle
fodrad Circle
två_löv_stort_litet.png
fodrad Circle
två löv.png
löv.png
Flyer.jpg

Vad är AntiGravity® yoga?

AntiGravity® yoga är en rolig och inspirerande träningsform som utövas i en hammock. Tekniken som används i AntiGravity® skapades av gymnaster men har sedan modifierats till en träningsform som passar alla. Genom att hämta inspiration från yoga, Pilates, dans och gymnastik, har grundaren av AntiGravity®,  Christopher Harrison, skapat en komplett workout som garanterar att få dig i form. Alla har sin en egen hammock på klass. 

Fördelarna med AntiGravity® yoga

Fördelarna är många men vad som kanske känns allra viktigast i dagens samhälle när vi sitter mycket är vår kära ryggrad. När vi utforskar uppochner-världen i våra hammocks sträcker vi ut ryggraden och ger mer utrymme åt våra diskar och nerver. Det är sant att efter en AntiGravity®-klass så har du blivit lite längre och förhoppningsvis lite gladare då träning också ger dig endorfiner (kroppens egna glad-hormon :D ). Dessutom blir du mer rörlig och starkare, två väldigt viktiga saker för att kroppen ska hitta balans och må bra.