top of page

Aerial Hoop

Äntligen kan vi presentera den underbara träningsformen Aerial hoop. En blandning av akrobatik, dans och gymnastik med en stålring till hjälp för att utöva alla coola poser och trick. Nu har du chansen att känna på hur det är att vara en riktig cirkusartist!

Vi jobbar i små grupper om 8 elever i en stöttande miljö där vi hjälper varandra att nå våra mål.

fodrad Circle
fodrad Circle
två_löv_stort_litet.png
fodrad Circle
två löv.png
löv.png
DSC00244.jpg
DSC00274.jpg

Luftakrobatik

Vi är stolta att kunna ta in ännu en akrobatikform till IVY. Aerial hoop är inte bara en superbra träningsform utan också en av de roligaste. Det kan inte bli mer cirkus än det här! Våra nybörjarkurser är utformade för att passa dig som aldrig testat på något liknande förut. Vi jobbar med olika styrkeövningar för att förbereda kroppen för de olika tricken du får lära dig. Det är aldrig försent att prova något nytt!

Vad är Aerial Hoop?

Precis som våra kurser i Aerial hammock är denna träningsform utmanande både fysiskt och psykiskt. Träningen utförs i en stålring som har ett eller två fästen i taket. Stålringarna kommer i olika storlekar och kan vara både släta eller tejpade för bättre grepp. 

Nivåer

Fundamental

Här börjar vi att jobba på med grundstyrka och kroppskontroll, två viktiga komponenter när man sysslar med luftakrobatik. Fokus är att lära sig hantera ringen, bygga styrka både i kroppen och händerna men också uthållighet för att kunna sätta ihop trick vi lärt oss till olika kombinationer.

 

I Fundamental ingår 1 steg.

Intermediate

Nu har du lärt dig grunden, kan invertera, hänga i knäveck och armveck och har tillräckligt med styrka för att göra några pull ups. Här utvecklar grunden till svårare och längre kombinationer. Nu börjar vi också jobba med flexibilitet som behövs för högre nivå.

 

I Intermediate ingår 2 steg.

Osäker på vilken nivå du ska boka?

Om det är första gången hos oss men du tränat förut, skicka iväg ett mail så ser vi till att du hamnar i rätt steg. Du kan också läsa mer om vad som krävs för varje steg när du bokar din kurs.

Varmt välkommen till en

värld i luften! :D

bottom of page