top of page

Aerial Acrobatics

Intresserad av träning med akrobatiska inslag? Då är detta kursen för dig! Vi jobbar med olika trick som vi sedan sätter ihop till en kombination. I denna kurs jobbar vi med både flowigakombos och coola drop! Det är helt enkelt en kurs för den som verkligen vill testa på hur det känns att flyga. Vi lovar dig att du blir starkare, smidigare och får bättre självkänsla.

fodrad Circle
fodrad Circle
två_löv_stort_litet.png
fodrad Circle
två löv.png
löv.png
DSC_7421-2.jpg
IMG_8903_edited.jpg
DSC_7760.jpg

Vuxenakrobatik

Ångrar du att du inte började med akrobatik när du var yngre, smidigare och modigare? Det är inte försent! Kursen vänder sig till dig som vill testa på en ny rolig träningsform där du får känna dig som en riktig akrobat. Våra nybörjarkurser är utformade för att passa dig som aldrig testat på något liknande förut. Vi jobbar med olika styrkeövningar för att förbereda kroppen för de olika tricken du får lära dig. Så tveka inte att bli den sky dancer du alltid drömde om!

Vad är Aerial acrobatics?

Aerial acrobatic är en träningsform där du utmanas både fysiskt och psykiskt. Träningen utförs i en hammock som är en lång tygbit som hänger i ett eller två fästen från taket. I dessa hammockar kan du utföra både så kallade drop, där du faller en bit ner i luften i tyget, och olika trick/poser. Låter det läskigt? I våra nybörjarkurser får du lära dig all teknik för att utföra dessa trick, och sedan drop i högre nivåer, på ett säkert sätt. Har du modet, har vi kunskapen. Låt Aerial acrobatics ta dig till nya höjder!

Nivåer

Aerial acrobatics Intro

En 4-veckors kurs för dig som aldrig tränat i Hammock förut. Vi blandar praktik med teori så du får den bästa möjliga start på din träningsresa inom akrobatik i hammock. Detta är alltså en perfekt chans att prova på innan du bokar en hel kurs.

Osäker på vilken nivå du ska boka?

Om det är första gången hos oss men du tränat förut, skicka iväg ett mail så ser vi till att du hamnar i rätt steg. Du kan också läsa mer om vad som krävs för varje steg när du bokar din kurs.

Varmt välkommen till en

värld i luften! :D

Fundamental

Här börjar vi att jobba på med grundstyrka och kroppskontroll, två viktiga komponenter när man sysslar med luftakrobatik. Fokus är att lära sig hantera hammocken, bygga styrka både i kroppen och händerna men också uthållighet för att kunna sätta ihop trick vi lärt oss till olika kombinationer.

Intermediate

Nu har du lärt dig grunden, kan invertera från golvet och har tillräckligt med styrka för att göra några pull ups i hammocken. Här jobbar vi vidare med chopper och utvecklar grunden till svårare och längre kombinationer. Nu börjar vi också jobba med flexibilitet som behövs för högre nivå.

två löv.png
bottom of page