Aerial Acrobatics

Intresserad av träning med akrobatiska inslag? Då är detta kursen för dig! Vi jobbar med olika trick som vi sedan sätter ihop till en kombination. I denna kurs jobbar vi med både flowigakombos och coola drop! Det är helt enkelt en kurs för den som verkligen vill testa på hur det känns att flyga. Vi lovar dig att du blir starkare, smidigare och får bättre självkänsla.

Våra nivåer: Fundamental Nybörjare 1, 2 & 3

Läs mer vad som krävs för varje nivå under kurserna när du bokar.

OBS! Denna bild är lånad.

Vuxenakrobatik

Ångrar du att du inte började med akrobatik när du var yngre, smidigare och modigare? Det är inte försent! Kursen vänder sig till dig som vill testa på en ny rolig träningsform där du får känna dig som en riktig akrobat. Våra nybörjarkurser är utformade för att passa dig som aldrig testat på något liknande förut. Vi jobbar med olika styrkeövningar för att förbereda kroppen för de olika tricken du får lära dig. Så tveka inte att bli den sky dancer du alltid drömde om!

Vad är Aerial acrobatics?

Aerial acrobatic är en träningsform där du utmanas både fysiskt och psykiskt. Träningen utförs i en hammock som är en lång tygbit som hänger i ett eller två fästen från taket. I dessa hammockar kan du utföra både så kallade drop, där du faller en bit ner i luften i tyget, och olika trick/poser. Låter det läskigt? I våra nybörjarkurser får du lära dig all teknik för att utföra dessa trick, och sedan drop i högre nivåer, på ett säkert sätt. Har du modet, har vi kunskapen. Låt Aerial acrobatics ta dig till nya höjder!

Stohagsgatan 6B, Norrköping     Info@ivystudio.se

© 2020 by Ivy Studios AB